Circle of Sighs – Diszharmóniából teremtett új világ

Az okkult témájú synth-doom kollektíva, a Circle of Sighs június 4-én adja ki második lemezét Narci címmel a Metal Assault Records gondozásában. Lemezükről az alábbiakban címadó daluk, valamint a Heaven in Flames daluk videóit nézhetitek meg.

A Narci egy kitalált koncepciójú album, ami egy digitálisan fertőző mentális betegség által okozott eszkatoligális eseményről szól. A történet a kozmikus végzetben gyökerezik. Itt található az a csoport, a Circle of Sighs, akik metal zene avantgárd külterületére utazik. A glitch-pop, a prog-rock, a dark jazz, az ipari gaze és a grindcore hatások áthidalják a diszharmóniát és új világot idéznek.

Circle of Sighs – Narci

(Metal Assault Records)

1. Spectral Arms
2. We Need Legends
3. A Crystal Crown of Cosmic Pain
4. Roses Blue
5. Segue 04
6. Narci
7. Heaven in Flames
8. The Man Who Stole the Wind

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.