RedZone: új dallal jelentkezett a Crossfaith

Úgy fest, hogy a bolygó keleti féltekjéén elég nagy népszerűségnek örvend jelenleg a zeneírás videójátékokhoz. Legutóbb az ausztrál Northlane dobott ki egy trekket egy Rainbow Six esport-bajnoksághoz, most pedig a japán Crossfaith eresztette rá lüktető elektrós metalcore-ját egy elég népszerű anime- és videojáték-franchise-ra, a Gundamre. Pontosabban a Mobile Suit Gundam Extreme Vs. 2 XBoostra. Az alapvetően háborús sci-fi tematikához elég jól passzol a modern szeletelés a srácoktól, az énekes Kenta pedig külön izgatottságát fejezte ki a projekttel kapcsolatban, hisz gyerekkora óta rajong a Gundam sorozatért.

A tavaly februárban a Dürert is megjárt zenekar utoljára 2018-ban jelentkezett nagylemezzel, de azóta sem hagyták fülelnivaló nélkül a rajongókat: tavaly kiadtak egy kislemezt, illetve remixek és különálló dalok is érkeztek tőlük. Idén ez már a második új számuk, és ilyen iram mellett nem is biztos, hogy az utolsó. Addig is álljon itt a legújabb szerzemény, a RedZone, illetve a játék trailere is, ha valaki kedvet érezne az óriásrobotokkal való cséplésre:

//www.youtube.com/watch?v=Bs_x0xtF5O4

//www.youtube.com/watch?v=vttzdaB53_8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.