Grizzly – The Statement – új videó

Fémforgács

Már egy jó ideje nem adott hírt magáról a hazai a stoner/sludge blues metalos Grizzly. A banda 2019 során Ursus Arctos címmel adta ki első nagylemezét, melynek The Statement dalához készítettek egy vadonatúj videót. A dal szövegét H.P. LovecraftRandolph Carter vallomása című novellája ihlette.

A The Statement a Grizzly legutóbbi Vrsvs Arctos lemezének egyik legerősebb dala. A szöveget H.P. Lovecraft – Randolph Carter vallomása című novellája ihlette, aminek mélyebb üzenete, hogy talán nem jó ötlet minden tudás birtokába kerülni. Kiűzetés a Paradicsomból? Ha a tudás megszerezhetetlen és a feszültség feloldhatatlan, mégis hol a kiút? A videó szorongó, sárgás fényeivel olyan, mintha nemcsak egy szobából, hanem az egész koronavírus sújtotta világ poklából próbálna kiszabadulni a főhősünk, aki lehetne akár te vagy én is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.