Mammoth WVH – Eddie Van Halen fia a Jimmy Kimmel Live! tévéshow-ban mutatja be csapatát február 11-én

A néhai Eddie Van Halen fia, Wolfgang, aki a Van Halen basszusgitárosa volt a zenekar utolsó éveiben, dalban emlékezett meg gitárzseni apjáról. A Mammoth WVH névre keresztelt zenekar a Distance című kislemezével pedig a Billboard Hot Hard Rock Songs toplistájának első helyére került. A csapatban Wolfgang Van Halen énekel és gitározik, Frank Sidoris (Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspirators) a másik gitáros, Garrett Whitlock dobol és Ronnie Ficarro basszusgitározik. A zenekar nevének eredetéről Wolfgang elárulta, hogy a Van Halen zenekarnak ez volt a korai elnevezése, és apja áldásával használja ezt saját bandájához, hozzátéve saját monogramját.

A tervek szerint a Mammoth WVH az október 7-10. között megrendezendő Aftershock Fesztivál utolsó napján mutatkozott volna be élőben a kaliforniai Sacramentóban. azonban az igazi élő debütálás február 11-én, csütörtökön lesz a Jimmy Kimmel Live! tévéműsorban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.