Asphyx – Jövőre új lemezt adnak ki

Necroceros címmel 2021. január 22-én, a Century Media Records gondozásában fog megjelenni a Martin van Drunen vezette holland death doom metalos Asphyx új nagylemeze.

A Necroceros első felvételei még valamikor 2019 novemberében kezdődtek. Ezek főleg durva ötletek voltak. Kibéreltük Tom stúdióját néhány jam-sessionre, hogy felvehessük a felvételeket. Körülbelül 6-7 dalokat fejeztünk be, de néhány meghallgatás után úgy döntöttünk, hogy még elég sok munka vár ránk. Ezután két hétvégére volt szükség, hogy összes dalt befejezzük és a dobtémákat is  felvegyük. Már a dalok játszása közben megvoltunk elégedve a számok változatosságával, nyersségével, brutalitásával és dinamikájával, 100% -ban biztosak voltunk abban, hogy jó irányba haladunk.

Már jóval az előtt, hogy az egészet elkezdtük volna már motoszkált a fejemben a Necroceros munkacímként. Spontán jött, erősnek hangzott… és mivel szinte minden eddigi lemezünk címben használtuk a „Halál” szót, a „Necro” is kézenfekvő volt. Az ötlet egy sci-fi fantázia entitás adta, ami egy örök pályán mozog és más bolygókat fal fel.  És itt van. Valami régi, valami új, valami zúzós, valami sziporkázó, valami alkoholista, valami zseniális, és nagyon-nagyon ASPHYX!” – mondja Martin van Drunen a lemezről, aminek első dalát november 6-án mutatják be.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.