Aphonic Threnody – Gyászos légkör

Az olasz-chilei felállású death / doom metalos Aphonic Threnody duó The Great Hatred címmel adta ki hat tételes gyászos légkörű lemezét, melyhez három videó is készült.

A Juan Escobar C. (Arrant Saudade) énekes, basszusgitáros, gitáros, programok és a Riccardo Veronese (Towards Atlantis Lights, Dea Marica) gitáros alkotta páros teljes anyaga az alábbiakban hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.