Slow Fall – Under This Corroded Sky – klippremier

Október végén adja ki debütáló albumát a finn melo-death metalos Slow Fall. Kilenc dalos Beneath the Endless Rains című lemezükről az alábbiakban Under This Corroded Sky videójukat nézhetitek meg, további dalaikba pedig bandcamp oldalukon hallgathattok bele.

Az Under This Corroded Sky volt az utolsó dal, amit összeállítottunk az albumhoz. Nagyon nehéz, pokolian nehéz és nagyon szórakoztató is egyben. Teljes nyaktörő, mondhatnánk! A dal fő témája egy szép korai Amorphis hangulatot hoz, és ugyan olyan sötét érzés uralkodik a dalban. És jobb, ha vigyázol azokra a gitárszólókra!” – üzenik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.