II. Fish and Roll horgászverseny/Rockzenészek vs Rajongók

Rockvilág.hu online rockmagazin

Tavaly júniusban került először megrendezésre az a „különleges fellépés”, ahol az erre az alkalomra verbuválódott formáció színpadi felszerelését maga mögött hagyva pecabotot ragadt és rajongóival egy horgászverseny keretein belül mérhette össze erejét. Idén szeptember 6-án következik a folytatás, úgy tűnik, hagyománnyá válik a Fish&Roll horgászverseny, melynek a délegyházi Csendespart Horgásztó ad otthont. Az esemény alapjául szolgál, hogy jó néhány olyan rockzenész, rock zenét szerető ember van, aki szeret a természetben, tóparton lenni, kicsit most ez az oldaluk fog ismét előtérbe kerülni.
 
A zenészek egy külön csapatot fognak alkotni, akik ellen 12 másik csapat nevezhet, viszont nem csak a zenész csapatot, hanem a versenytársakat is le kell győzni! (Érdemes igyekezni a jelentkezéssel, mert már csak néhány hely maradt!)
Az idei ‘Rockzenészek csapatot’ Gidófalvy Attila, Szendrey Szasza Zsolt Károly, Sándor Csövi Tóth alkotja, De még bővülhet a névsor! 🙂 RockGulyás felelős: Gál Norbi (CFB Team), Fővédnök: Szendrey Szasza Zsolt Károly.Természetesen lehetőség van látogatóként is részt venni, ismerkedni a horgászat élményével vagy szimplán barátkozni, jó társaságban tölteni a napot, beszélgetni, ez esetben kérjük jelezd részvételi szándékod ezen az email címen: ahl@ahl.hu

Szabályzat, menetrend és további fontos információ elérhető az eseményben

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.