En Minor – Hervadó virágok a dallamok mauzóleumán

Fémforgács

Szeptember 4-én érkezik Phil Anselmo melankolikus hangvételű “Depression Core” projektjének, az En Minor  debütáló nagylemeze When the Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out címmel. A lemezt Anselmo saját stúdiója, az Észak-New Orleans-i Nodferatu’s Lair falai között vették fel és, amiről újabb előzetesként máris itt van a Mausoleums videója.

A világjárvány miatt eddig nem tudtuk felvenni a videót, de most végre megmutathatjuk. Köszönet mindenkinek, aki segített az elkészítésében. Ez egy igazán szép és egyben komor dal, ami öt perce alatt megragadja az embert, a videó szépia képei pedig, mint hervadó virágok a dallamok mauzóleumán. Csúnya és egyben gyönyörű, mint maga az En Minor. Ez nem party zene. Ez az: öld meg a party zenét.” – mondja Anselmo.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.