Lemezajánló: Exit – “Traces of Human Existence”

Kronos Mortus

A svájci zenekar megalakulása több mint 20 évre vezethető vissza, viszont nem hiszem, hogy sokan lehetnek akik egyből tudják miről is van szó.

Igazából azt nem mondhatom az albumra, hogy nagyon jó és tökéletes, de mégis könnyen megszerethető. Leginkább Death/Thrash zenéről van szó és ami megfigyelhető még, hogy rendkívül dühös az egész. Így ez ad egy plusz dolgot az albumnak, ezáltal többnek mondható!

Igazi géptüzelők vannak itt. Pulzáló erővel és gyűlölettel hömpölyögve jönnek sorba a dalok. Ritmusváltásokkal, intenzitásukkal elpusztítanak mindent. Sokszor padlón a gázpedál, könyörtelenek. Természetesen ehhez egy izmos erős vokál párosul, ami nemcsak egyfajta morgás, hanem néha tiszta éneket is rejt.

Én azt mondom, hogy ez egy erős album. Szerintem mindenki adjon nekik esélyt, mert akkor valami hiányozni fog a napjából. 10 perc után sokkal erősebb és keményebb leszel, csak hallgatni kell és minden sziklát szét tudsz vele ütni!

Tracklist:

  1. The Power the Hate the Greed
  2. None of Our Business
  3. The Final Youth
  4. Only Pain Is Real
  5. Born to Burn
  6. Miserable Life
  7. Empire
  8. To the Void
  9. The Lion’s Share

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.