NorthTale – Christian Eriksson énekes nélkül megy tovább a power metal banda

Welcome To Paradise címmel tavaly augusztusban jelent meg a bemutatkozó albuma a NorthTale nevű új svéd-amerikai power metal bandának. A zenekart 2017-ben alapította Christian Eriksson énekes (ex-Twilight Force), Bill Hudson gitáros (Circle II Circle, ex-U.D.O., ex-Cellador) és Patrick Johansson dobos (Clockwork Revolution, ex-Malmsteen), majd hozzájuk csatlakozott Jimmy Pitts billentyűs (Eternity’s End) és Mikael Planefeldt basszeros. Viszonylag hamar kiderült, hogy a két dudás valóban nem fér meg egymással, nevezetesen Bill Hudson gitáros és Christian Eriksson énekes semmiben sem értett egyet egymással, így aztán a frontember még februárban odébb is állt.

Pedig az új NorthTale lemez 70 százalékát már megírta a banda, hamarosan bejelentik Eriksson utódját. Jelenleg két esélyes is van a posztra, mindkettő tapasztalt, rutinos muzsikus.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.