Behemoth – A Forest – EP-előzetes

Május 29-én, A Forest címmel jelenik meg a Behemoth új EP-je, amelyről máris itt címadó daluk hivatalos videója Niklas Kvarforth (Shining) közreműködésével.

Egy metalon kívüli zene feldolgozása mindig kihívást jelent, egy legendás zene feldolgozása pedig pláne az! Ez vezetett át minket ezen a folyamaton. Reméljük, hogy segítségükkel kapunk egy kis haladékot a harcban, amit ezekben a furcsa időkben vívunk földünkön. Vigyázzatok magatokra, maradjatok pozitívak, Hail Satan!” – mondja Nergal.

A EP-re a címadó dal koncert változata mellé két új dal kerül fel a Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha és az Evoe. Ezek a dalok az Ilyayd folytatásai.

Behemoth – A Forest

(New Aeon Music)

1. A Forest
2. A Forest (Live)
3. Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha
4. Evoe

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.