25. Brutal Assault – jegyinformációk

Fémforgács

Múlt héten információt adtunk arról, hogy a 25. felvonását ünneplő cseh Brutal Assault elhalasztásra került, méghozzá 2021. augusztus 10-14-re.

Szervezők a mai napon a megvásárolt jegyek egyéb opcióit osztotta meg.

A lehetőség: A jegy megtartása, amely automatikusan érvényes a 2021-es felvonásra.

A B, és a C lehetőség: A jegyek visszaváltása azzal a különbséggel, hogy ezt a Brutal Assault boltjában, a https://brutalassault.cz/en/refunds linken, vagy a hivatalos jegyértékesítő oldalán tehető meg. Attól függ hol lett megvásárolva a jegy.

Ezen kívül a Facebook-bejegyzésben az is olvasható, hogy tovább dolgoznak a fesztivál fejlődésén, hogy méltó módján ünnepeljék meg e jeles évfordulót! Ezzel kapcsolatban majd a későbbiekben jelentkeznek.

Limitált mennyiségben még elérhetőek a jegyek, amely december 31-ig 124 € / 3.100 Kč lehet hozzájutni a boltban.

Az eddig bejelentett fellépőket meghívták a következő felvonásra!

25. Brutal Assault
2021. augusztus 10-14.
Josefov Erőd, Jaroměř
1914Abbath, Aerial Ruin, Alcest, Arcturus, As I Lay Dying, Asphix, Atari Teenage Riot, Author & PunisherBeast, Bell Witch, BenightedBeyond CreationBirds in Row,  Bloodbath, Brutus,Butcher BabiesCattle DecapitationCradle of FilthDark Funeral, Darkest HourDenial of God, Despised Icon, Devin Townsend, Draconis Infernum, Evoken, Excrementory GrindfuckersExhorderExhumed, Fever 333, Fleshgod Apocalypse, Front Line Assembly, Frontierer, Fueled By Fire, Gaahls WyrdGatecreeperGod Mother, Havok, Hentai Corporation, Imperial TriumphantKatatoniaKvelertakLeprous, Life of AgonyLost Society, Malevolence, Manes, Mass Infection, Mayhem, Me And That ManMelt-BananaMercyful Fate, M.O.D.Municipal Waste, Myrkur, MysticumNailed to ObscurityNecrophobicNecrot, Nocturnus AD, Obituary, Ottone Pesante, Paradise LostPensées NocturnesPentagramPhilip H. Anselmo and the IllegalsPsykupPsycropticRazorRed FangRings of Saturn, Sacred Reich, Shadow of IntentSigh, Slagmaur, Soen, Soreption, Static-X, Strigoi, Suffocation, Terror, The Agonist, Toxic Holocaust, Uada, VaderValkyrjaVenom, Vitriol, Voices, Vola, While She SleepsWolves in the Throne Room, Wormrot.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.