Dorothy – Brigi nélkül megy tovább a csajtrió

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Facebook oldalán jelentette be a Dorothy zenekar, hogy Blahó Brigi gitáros nyolc és fél év után távozik a csapatból. A zenekar azonban nem áll meg, nem oszlik fel, és hogy már meg is van az új gitárosuk. Hamarosan több infó érkezik.

A Dorothy zenekar közleménye:

Szeretnénk Veletek megosztani, illetve továbbosztani Brigi posztját a döntéséről, mely szerint kilép a Dorothy zenekarból. Brigi élete más irányba halad tovább, amit mi tudomásul vettünk és elfogadtunk! Szeretnénk Neki mi is megköszönni azt a 8,5 évet, amit együtt tölthettünk vele, nekünk is sokat adott és szívből kívánjuk Neki, hogy olyan élete legyen, amire vágyik, amelyben igazán boldog lesz! 

Egyúttal arról is szeretnénk biztosítani Titeket, hogy a DOROTHY ZENEKAR NEM ÁLL MEG, NEM OSZLUNK FEL, maximális erőbedobással készülünk a 10 éves jubileumunkra, és már azt is elárulhatjuk Nektek, hogy nagyon rövid ideig voltunk csak két tagú zenekar!  Reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk RÁTOK, mert Ti bizony számíthattok “az ország csajtriójára” továbbra is! 

Puszi, ölelés Briginek! Vigyázz magadra nagyon!
Dodo, Klo

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.