Warbringer – hallgasd meg új lemezüket

Fémforgács

Weapons Of Tomorrow címmel a múlt hét pénteken, április 24-én jelent meg az amerikai thrash metalos  Warbringer hatodik albuma, melynek központjában a modern technológia társadalomveszélyeztető hatásait állítják.

A Weapons of Tomorrow néhány különösen epikus tételt is tartalmaz, de mindegyiknek megvan a sajátos karaktere. A  lemezen megtalálható két olyan dal, amit korábban már hallhattatok. Ez a Firepower Kills és a Power Unsurpassed, mely nótákat átdolgoztuk és a végletekig fejlesztettük. A Firepower Kills a modern kori fegyvergyártásról szól, vagyis arról, hogy az embereknek óvatosabban kellene használniuk ezeket az egyébként gyilkos eszközöket. A dalban 100 év tudományos fegyvergyártási történelme elevenedik fel, majd feltesszük a kérdést: Vajon hova vezet ez az egész?. Zeneileg egy vérbeli, totális thrash himnuszokról van szó, melynek fő riffje a dalszöveg “fegyver-központúságával” van egyenes arányban.” – mondja a lemezről John Kevill énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.