UKK & ROLL 2020 – Ez lett volna az ötödik, de idén elmarad a fesztivál

A 2020-as évi Ukk & Roll fesztivál programja már tavaly év végén összeállt. A szervezők nem véletlen mozgósítottak minden energiát, hiszen ez lett volna a fesztivál történetében az ötödik megmozdulás. Sajnos a koronavírus ezt is felülírta. Íme a hivatalos közlemény:

Hetek óta töprengünk, várunk, de nem tudjuk tovább halasztani a döntést: a Fesztivál jelenlegi formájában elmarad! Ha lehetséges lesz már, augusztus közepén tartunk egy ingyenes rock pikniket kisebb zenekarokkal, hogy azért ne vesszen el teljesen a dolog – informálunk majd.

Megváltott bérleteidet 2020. május 30-ig tudod visszaváltani! Nagyon köszönjük, (ha aki megteheti) támogat minket és nem váltja vissza, rengeteget költöttünk már eddig is a fesztiválra, bár nyilván ez a ti pénzetek,az meg a bi bajunk.

Fontos, hogy bérlet visszaváltását a bérletet tartalmazó emailre válaszolva tudod kérni! A vissza nem váltott bérletekből megmaradt bevételt teljes egészében az augusztusi Ukk&Roll piknikre fordítjuk, ahol a vissza nem váltók különleges VIP elbánásban fognak részesülni!

Ez lett volna:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!