JOE SLAVE – Dalpremier az ex-The Idoru énekes friss csapatától: Up & Gone

Joe Slave néven hozott össze egy új zenekart az egykori The Idoru énekes, Szolga József. Ismerkedj meg a bandával és az első dalaikkal, melyek közül az Up & Gone a legfrissebb. Olyannyira, hogy ez itt a premierje.

"Több mint 5 év telt el, amióta az Idoru befejezte munkásságát az akkori formációval, leszámítva a két flashback koncertet. Rengeteg dolgon ment keresztül mindenki, más zenekarokhoz csatlakoztak vagy újakat alapítottak. Én is részt vettem más projektekben, rengeteget tanultam dalírásról és előadásmódról. Mindig is voltak témáim és kész dalaim is, amelyekre úgy gondoltam, hogy megtartom őket egy lehetséges, jövőbeli, saját zenekarba. Tavaly márciusban jött el az a pillanat, amikor biztosan éreztem és akartam, hogy legyen egy saját zenekarom...

 


www.facebook.com/joeslaveband...Anélkül, hogy tudtam volna, hogy kikkel és milyen név alatt fogunk zenélni, elkezdtem egy saját próbatermet összehozni Veresegyházon. Rengeteg segítséget kaptam a családomtól és a barátaimtól.

Megemlíteném itt id. Leviczki Tamást, aki nélkül nem valósulhatott volna meg az egész próbaterem projekt. Sajnos Ő már nincs köztünk. Nyugodj békében, Tomi.

Szerencsémre minden zenész akire elsőként lehetséges tagként gondoltam igent mondott. Így a felállás a következő:

Nagy Gábor Big - gitár (The Idoru, PMA, Ghostchant)
Mihalik Ábel - dob (Kispál és a Borz, Kiscsillag, Abel Label, Jónas Vera Experiment, Barabás Lőrinc Quartet, Szeder),
Ifj. Leviczki Tamás - basszusgitár


 

Itt el tudtok érni minket:

Instagram


www.facebook.com/joeslaveband

joeslave.bandcamp.com 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!