CATTLE DECAPITATION – Európa-turné helyett ironikus új videó született: Bring Back The Plague

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Death Atlas címmel tavaly november végén látott napvilágot a szélsőséges death-grind zenét játszó kaliforniai Cattle Decapitation nyolcadik albuma, amellyel éppen Európában turnéznának, ha ez lehetséges volna. Koncertek helyett a lemez Bring Back The Plague dalához most elkészült egy új klip.

Travis Ryan énekes: "Az ironikus módon Europandemic Tour-nak elnevezett körutat le kellett mondanunk, és mivel most úgysem volt mit csinálnunk, a mobiljainkkal készítettünk egy videót a Bring Back The Plague dalhoz. Dave még egy dobcuccot sem tudott keríteni magának, és mivel most úgyis mindenki otthon kuksol, igyekeztünk feldobni a hangulatot a felvételekkel. A bandánk nevétől a szövegeken, az imázson át a mörcs-cuccokig nálunk minden tele van metaforákkal és iróniával... A videó is ilyen lett. Csak ne vegyétek túl komolyan, nyilvánvalóan mi sem vettük. Nevess egy jót és maradj otthon, bakker!" 
 
 


www.facebook.com/cattledecapitation


CATTLE DECAPITATION - Bring Back The Plague (a 2019-es Atlas albumhoz)
Wes Benscoter: "Igazából sosem érdeklődtem a videoklip-készítés iránt, legalábbis addig nem, amíg el nem kezdtünk fotókat válogatni az albumhoz, a booklethez. Akkor ugrott be az ötlet, hogy ez egy óriási lehetőség volna arra, hogy elkészítsünk egy olyan kisfilmet, ami nekem is bejön. Rideg, atmoszférikus és aktuális. A régisulis effektek mellett digitális trükköket is alkalmaztunk és persze őrült mennyiségű homokot és ködöt. A nagykönyv minden trükkjét bevetettem, hogy igazságot szolgáltassak a Cattle apokaliptikus rémálom soundtrackjének."CATTLE DECAPITATION - The Unerasable Past A Short Film by Wes Benscoter
 

Travis Ryan énekes: "Az új lemez alapkoncepciója az emberiség jelentéktelensége, bármiről is győztük meg magunkat. Nagyjából ez az oka annak, hogy a lemezborító az űrt mutatja, arra emlékeztetve mindenkit, hogy az univerzum mindig megtalálja a módját a megtisztulásnak. Ha a nagy képet nézzük, a mi fajunk csupán egy tünékeny gondolat..." CATTLE DECAPITATION - One Day Closer To The End Of The World (a 2019-es Atlas albumról)
CATTLE DECAPITATION - Death Atlas
(11/29 - Metal Blade)

01. Anthropogenic: End Transmission
02. The Geocide
03. Be Still Our Bleeding Hearts
04. Vulturous
05. The Great Dying
06. One Day Closer To The End Of The World
07. Bring Back The Plague
08. Absolute Destitute
09. The Great Dying II
10. Finish Them
11. With All Disrespect
12. Time's Cruel Curtain
13. The Unerasable Past
14. Death Atlas

  


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.