Beyond – Elhagyott város címmel április 15-én lesz elérhető az új album

Elhagyott város címmel április 15-én egy új albummal jelentkezik a gyöngyösi Beyond. A 2018-as Bérdonor album folytatása a koronavírus miatt elsőként csak online verzióban jön ki, később azonban CD-n is megjelenik a GrundRecords-nál. A veterán thrasherektől, metalosoktól egy rövid beharangozó már meg is hallgatható.

A Gyöngyösről 1985-ben elstartolt thrasherek a legpatinásabb hazai metalzenekarok közé tartoznak, akiknek azonban a maguk idejében sajnos csak komoly fáziskéséssel jelenhetett meg lemezük, ez volt 1994-ben a Tömik a fejed. A ’90-es évek derekán pedig az eredetitől némileg eltérő irányt is vettek zeneileg. Feloszlásuk után több próbálkozás is volt a csapat újjáélesztésére, de stabilan végül csak 2016-ban tértek vissza. Az Elhagyott város a második nagylemez lesz a feléledés óta.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!