Nobody – akusztikus black metal projekt

A Tuomas Kauppinen által működtetett egyszemélyes finn akusztikus black metal banda a Nobody január 17-én, Gospel Of The Goat címmel adja ki első EP-jét. Erről elsőként In The Arms Of North dalával lehet megismerkedni.

Az In The Arms Of North az ókori pogány istenek elő hívása a finnek kereszténység előtti időszakából. Ezek az entitások nem hagytak el minket, és megfelelő varázslatok segítségével előhívhatjuk őket. Ez egy tisztelegés a tábortüzek, a vér rituálék és mindannak, amikre a tudomány kényszerített rá, hogy lemonjunk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!