KabinLáz: Nincs végzet – dalpremier

Haverock Közösség

Megjelent a KabinLáz legújabb dala és videója, a Nincs végzet, mely a 2020 februárjában bemutatatásra kerülő 5 dalos EP második előfutára. A lemez a zenekar 7. évfordulóján jelenik meg, amiről az első kedvcsináló a Húsevő című daluk volt.

Képtalálat a következőre: „kabinLáz zenekar”

A zenekar a felvételeket a debreceni MMP Studio-ban rögzítették, SzegPisti irányításával.

„Elkészült legújabb videoklipünk, amit a Nincs végzet című dalra forgattunk október végén, a Reindeer Cinema stábjával. Nem egy szokványos image klip volt a cél, a zenekar ezúttal csak asszisztált a dal szövegéhez kapcsolódó vaskos történetszálhoz, amiben a Wan-Ted zenekarból ismerős Berkes Krisztián barátunk vállalta el a főszerepet.”

 

Jakab Imre – KabinLáz

Tagok:

Hajdu Tibor – dobok

Jakab Imre – gitár

Papp Norbert – ének

Sárközi Ádám – basszus

https://www.facebook.com/kabinlaz/

A srácok legközelebb december 7-én, a hajdúszoboszlói Rock Caféban zúznak, az Ørdøg és a Pit Of Saron társaságában.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.