Delain – új dal és szöveges videó érkezett, vasárnap Arkonával közös koncert Budapesten!

Kronos Mortus

Bár új DELAIN nagylemez 2016-ban készült legutóbb, a holland szimfonikus metalosok nem tétlenkedtek idén, februárban adták ki a 4 új dalt és 10 koncertfelvételt tartalmazó Hunter’s Moon című friss EP-t, most pedig egy One Second című teljesen új dallal jelentkeztek a hamarosan megjelenő új albumról. 

DELAIN – One Second (Official Lyric Video)
youtu.be/ia-NxsV4XqU

Örömmel mutatjuk be nektek One Second című új dalunkat, egy változatos himnuszt, amely az eddigi, inkább szimfonikusabb hangvételű kislemezes dalainkkal ellentétben a másik oldalát mutatja meg a következő lemeznek, lendületes riffekkel és egy olyan refrénnel Timo Somers részvételével, amit alig várunk hogy együtt énekeljetek velünk! A videót útközben Észak-Amerikába forgattuk.” – mondta a zenekar az új klipes dallal kapcsolatban.

DELAIN társai az európai körúton az orosz ARKONA, akik különleges jubileiumi előadással készülnek Budapestre is, ugyanis szinte a teljes, 10 éves Goi, Rode, Goi! lemez műsorra kerül az estén. A 2009-es album a zenekar talán legnépszerűbb, a nemzetközi áttörést is elhozó kiadványa, és ezen található a három legnagyobb youtube-os nézettséget elérő daluk is. Az ARKONA friss, Khram című lemezével legutóbb tavaly szeptemberben járt nálunk.

Arkona – Yarilo (Hivatalos videó a Goi, Rode, Goi lemezről)
youtu.be/Tt6_65LDZ60

Goi, Rode, Goi online felületeken:
songwhip.com/album/arkona/goi-rode-goi

▶ Delain // Arkona // The Masters of Destiny Tour
Barba Negra // 2019. 11. 24.

Facebook esemény: www.facebook.com/events/411060239450597/

❒ A Hammer Concerts bemutatja:
DELAIN
ARKONA
2019.11.24.
BARBA NEGRA

❒ JEGYLINK:
jegy.rock1.hu/delain_20191124

❒ JEGYÁRAK:
8499 – elővételben november 23-án éjfélig
8999 – a koncert napján és a helyszínen

✔ Hammer Concerts online:
www.facebook.com/hammerconcerts/
www.instagram.com/hammerconcertshungary

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.