A Suicide Silence tényleg újra deathcore lett

Nuskull Magazin

A hét elején kiadott első klipnél még csak sejteni lehetett, most viszont már egészen jól látszik, hogy a Suicide Silence szépen elengedte a nu metalkodást, és visszahátrált a deathcore-hoz. A csapat második új dala, a Love Me to Death című szám kapásból az ember arcába lép, és rendületlenül tapos rajta jó 4 percig. A hozzá készült videóban pedig, ami természetesen a Meltdown sztoriját bontja tovább, még Jared Dines is kameózik egyet, és konkrétan viccet csinál az előző lemezből.

Érdemes megnézni a banda most indult dél-amerikai turnéjának setlistjét is (lásd a klip alatt). A srácok szinte az összes self-titled albumos számot kidobálták a műsorból, csak a legkeményebb darab, a Hold Me Up, Hold Me Down élte túl a tisztogatást. Ezenkívül a két új klipes szám mellett egy harmadik új dalt is játszanak, a címe Feel Alive, de erről egyelőre nincs videó.

A banda új lemeze, a Become the Hunter február 14-én fog megjelenni a Nuclear Blastnél.

//www.youtube.com/watch?v=76M7r-GSuCM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.