Prong – novemberben új EP

Fémforgács

November végén Age Of Defiance címmel egy 5 dalos új EP-t ad ki a Tommy Victor vezette Prong. A kislemezről elsőként End Of Sanity daluk hallgatható meg, amit Tommy így foglat össze:

Az End Of Sanity egy thrash/hardcore/crossover szám, tipikus Prong stílusban. Ezt kimondottan az Agnostic Fronttal közös amerikai turnénkra írtam. Ha szereted a Prong-ot, ezt is szeretni fogod. Az EP címadó dala viszont elég szokatlan lesz. Szélsőségesen erőteljes, hatalmas groove-val, ijesztő kórussal, abban minden friss és mai.”

Az EP-re 2 vadonatúj nóta és három élő felvétel kerül még fel, amiket 2015 tavaszán rögzítettek egy berlini klubban.

Prong – Age Of Defiance EP
(SPV/Steamhammer)

1. Age of Defiance
2. End of Sanity
3. Rude Awakening (live)
4. Another Worldly Device (live)
5. Cut Rate (live)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.