Implore – halálos dózisú extrém metal nagyadagokban

Fémforgács

Új felállással rögzítette új albumát a német extrém metalos Implore. A csapat új felállása a következő: Carol Lieb – basszusgitár,  az egykori gitáros, Markus Matzinger mostantól a dobok mögött foglalja el helyét, helyette Eduard Petrolillo penget és Gabriel Dubko továbbra is maradt a gitáros/énekes poszton. Új lemezük Alienated Despair címmel szeptember 27-én jelenik meg a  Century Media kiadásában.

31 percnyi, lényegretörő és erőszakos zene: ez az Alienated Despair. Ez eddigi legkeményebb lemezünk. Miután Tomas Lindberg elvállalta a vendégszereplést, kijelenthető, hogy sikerült eljutnunk az Implore valódi anatómiai részéhez. Ez azt jelenti, hogy megfelelő dózisú grind, death és punk zene vár rátok! Egy újabb lépés a banda evolúciójában.”

A lemezről most All Consuming Filth című daluk szöveges videója, valamint a lemez előzetes videóját láthatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.