Ősszel érkezik az As I Lay Dying visszatérő lemeze

Idén ősszel, egészen pontosan szeptember 20-án fog megjelenni az As I Lay Dying visszatérő lemeze. A Shaped by Fire című albumra 12 szám kerül fel, köztük az elmúlt egy évben kiadott két single, a My Own Grave és a Redefined is. A pontos számlista:

1. Burn to Emerge
2. Blinded
3. Shaped By Fire
4. Undertow
5. Torn Between
6. Gatekeeper
7. The Wreckage
8. My Own Grave
9. Take What’s Left
10. Redefined
11. Only After We’ve Fallen
12. The Toll It Takes

Mint köztudott, a banda még 2013-ban állt földbe, azután, hogy Tim Lambesis énekest letartóztatták, mert bérgyilkost készült felfogadni az akkori felesége ellen. A frontember közel három évet töltött rács mögött, majd tavaly állt össze újra a zenekarral, akikkel ezután kezdtek el dolgozni az új lemezen.

A megjelenés után a banda Budapesten is koncertezik, október 7-én a Barba Negrában, ahol a Chelsea Grin, az Unearth és a Fit for a King játszik előttük.

//www.youtube.com/watch?v=UnQUDQpnG3M

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.