Cristina Scabbia: "Nem felejtettük el, honnan indultunk!"

Fémcsajok

Ha olasz metálcsapatokra gondolunk, szinte biztos, hogy a legtöbb ember fejében felvillan a milánói Lacuna Coil, akik 1994-ben alalkultak, többszöri tag-és névcsere után 1998-ban pedig kiadták első EP-jüket, amely a zenekar nevét viselte. Egy évvel később megérkezett az In A Reverie címre keresztelt első nagylemez. Hol a tipikus gótikus, hol a kicsit modernebb hangzás kapott helyet kiadványaikon, ám rajongótáboruk hűséges maradt a zenekarhoz, akik szinte megállás nélkül turnéztak az elmúlt három években - 2016 nyarán jelent meg legutóbbi, Delirium címet viselő korongjuk.

A zeneipar változásairól, a csökkenő CD-eladásokról és a technikai fejlődésről korábban már mesélt a frontasszony Cristina Scabbia, aki elmondása szerint először nem is akart énekesnő lenni. 20-25 éve kazettákkal kezdték karrierjüket, majd jött az mp3, Cristina pedig ekkortájt azon filozofált, mi jöhet még...?

A banda legfrissebb posztjában az énekesnő ismét visszaemlékezett a múltra, mégpedig annak apropóján, hogy a formáció ma megkezdte legújabb albumának felvételeit.

"Végre ma stúdióba vonultunk és megkeztük az új számok felvételét! Csak azt akartam elmondani, skacok, hogy nagyon boldog és feltüzelt vagyok (a fiúk is)!"

- kezdte sorait Cristina, majd így folytatta:

"Soha, semmit nem vettünk magától értetődőnek, soha nem felejtjük el, honnan indultunk!"

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.