Vadonatúj dallal tért vissza a Magica

Ladies in Rock

Új videoklippel és dallal jelentkezett a román Magica zenekar. Habár a tagok eddig is igyekeztek tartani aktivitásukat, nagylemezt utoljára 2012-ben adtak ki (Center of the Great Unknown). Azóta koncertezéssel, illetve különféle feldolgozások készítésével töltötték idejüket. Most azonban visszatértek a Magica munkásságához, amelynek eredménye az anyanyelvükön szóló In Puterea Ta.
Bár a soron következő albumuk csak későbbre várható, a zenekar még további új dalokat ígért a közeljövőre vonatkozóan.
A Magica még 2002-ben alakult Romániában. Nevüket egy Ronnie James Dio-dal ihlette, műfajuk pedig a Melodic/Heavy/Power metal hármasban lavírozik. 2002 és 2012 között hat nagylemezt jelentettek meg.

A jelenlegi, 2019-es felállás:
Ana Mladinovici – ének
Bogdan Costea – igitár
Cristian Popescu – basszusgitár
Theo Scrioșteanu – dob
Radu Adrian – billentyű

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.