Első albumos miniturnét tervez a Touché Amoré

Nuskull Magazin

Nem sokkal azután, hogy a Touché Amoré tavaly lejátszotta az ezredik koncertjét – ami aztán meg is jelent egy koncertlemez formájában –, idén Jeremy Bolmék is beállnak a nosztalgiaturnézó zenekarok sorába. Mivel idén tízéves az első nagylemezük, a …To the Beat of a Dead Horse, így áprilisban pár bulin jól végig is játsszák az anyagot, ráadásul velük lesz a Pianos Become the Teeth is, akik szintén színpadra viszik az egész első lemezüket, az Old Pride-ot, plusz a 2011-es The Lack Long After néhány dalát is.

A két csapat összessen négy ilyen bulit jelentett be az USA keleti partjára, ami már csak azért is fura, mert a Touché az ország túlsó sarkába, Los Angelesbe valósi, szóval erős a gyanúnk, hogy az áprilisi dátumokon kívül is lesz még hasonló megmozdulásuk. Aztán ki tudja, talán áthozzák az anyagot Európába is.

//www.youtube.com/watch?v=ET8AGmNtmMg

//www.youtube.com/watch?v=EopVoXe0cS4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.