SECTIONED – Dal- és klippremier: Death Shall Come

Death Shall Come címmel egy új albumot készít a death metal vonalas Sectioned. A bandát még 2006-ban, Angliában alakította Valter Zoltán gitáros (ex-Frost), a debütáló album pedig 2010-ben jött ki Purulent Reality címmel. Az új lemez felvételeire majd tavasszal kerül sor, de a címadó számmal és a hozzá forgatott klippel már lehet ismerkedni.

"Áprilisban kezdődnek az új lemez felvételei az STU Recordings stúdióban, Svájcban. A címado szám, a Death Shall Come - single-ként - február 22-én jelenik meg világszerte az összes online boltban. A jelenlegi felállás - ahogy a mellékelt képen látható balról jobbra: Valter Zoltan gitáros, Papp 'Csibi' Tibor basszusgitáros, Bodnár 'Darianth' Csaba (Andartar) énekes, Rene Luchs dobos."

 


www.facebook.com/sectionedofficial
 SECTIONED - Death Shall Come (a 2019-es Death Shall Come album előzeteseként)

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.