ILL NIÑO – Machado énekes és társai nem léptek ki, ők is akarják a zenekar nevét

Tegnap mutattuk be az Ill Niño új dalát, a Sangrét, amelyben Dave Chavarri dobos és Lazaro Pina basszer mellett három új tag hallható, most pedig Christian Machado énekes, Ahrue Luster (ex-Machine Head) gitáros és Diego Verduzo ritmusgitáros jelentkezett azzal, hogy egyáltalán nem léptek ki a csapatból, együtt folytatják a munkát, ugyancsak Ill Niño néven.

Christian Machado énekes: "A családjainknak, a barátainknak és a rajongóknak... Ellentétben azzal, amiről talán hallottatok, Ahrue, Diego és jómagam NEM léptünk ki az Ill Niño-ból és továbbra is elkötelezettek vagyunk a zenekar iránt, valamint az összes rajongó iránt. Izgatottan látunk neki az új zenék írásának. Hamarosan több infóval jelentkezünk."

 Nyilvános iratok szerint Christian Machado, Ahrue Luster és Diego Verduzo - a banda cégének (Ill Niño LLC) többsége - tavaly november 6-án elindított egy jogosítási eljárást, hogy ne veszíthessék el az Ill Niño nevet. Egy héttel később Lazaro Pina folyamodványt adott be, hogy az eljárást nyilvánítsák semmissé, mert a cég tudta nélkül, rosszhiszeműen indították el. Dave Chavarri dobos nem sokkal később szintén beadott egy folyamodványt, hogy ismerjék el az Ill Niño név egyedüli tulajdonosaként, amit a Machado vezette trió aztán meg is támadott a jogvédőnél. Szóval, lesz itt még fejlemény...
.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.