THE CRANBERRIES – Áprilisban kijön az utolsó album, dalpremier: All Over Now

Pontosan egy évvel Dolores O'Riordan énekesnő tragikus halála után jelentette be az ír The Cranberries, hogy a zenekar nyolcadik és egyben utolsó albuma In The End címmel lát majd napvilágot április 26-án. Egyúttal be is mutatták a lemez első előzetes dalát, az All Over Now-t. Dolores O'Riordan egy londoni hotelszobában hunyt el 2018. január 15-én, a fürdőkádban, vízbe fulladva találtak rá. Halála előtt sok szeszes italt fogyasztott, ezért a hatóságok az esetet balesetként kezelték. Az In The End albumon 2017 májusában kezdtek dolgozni Doloresék, miközben még turnéztak, 2017 telére pedig már össze is állt a 11 új dal.

"Dolores tele volt energiával az új album kapcsán, és alig várta, hogy élőben is játsszuk majd a friss dalokat - mondja Noel Hogan gitáros. - Tudtuk, hogy ennek a lemeznek az egyik, ha nem a legjobb Cranberries albumnak kell lennie. Volt is bennünk aggodalom amiatt, hogy a zenekarunk örökségét tesszük tönkre, ha nem a lehető legjobb albummal rukkolunk elő. Miután végigvettük az összes demófelvételt, amelyeken még Dolores dolgoztam, világossá vált, hogy egy nagyon erős anyag van a kezünkben. Akkor már tudtuk, hogy az a helyes, ha elkészítjük, ha befejezzük a lemezt. Természetesen ezt Dolores családjával is megbeszéltük. Ez a lemez a legjobb módja annak, hogy tisztelegjünk Dolores emléke előtt."

 


THE CRANBERRIES - All Over Now (a 2019-es In The End album előzeteseként) 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.