Desszert Feszt holnap a Dürerben (Stereochrist, pOrch (usa), Grizzly, Warchief Band)

Április 28-án és május 5-én bemelegítést tartanak az őszi Desszert Fesztre. A programban a tizenötödik jubileumát ünneplő Shapat Terror éppúgy megtalálható, mint a csak hébe-hóba koncertezgető Stereochrist.

A Shapat Terror, a Stereochrist, az új lemezére készülő Grizzly és a Todd Hurt megbetegedése miatt kényszerből Budapesten ragadt amerikai pOrch is fellép, Utóbbi bandát ’94-ben alapította a Today Is The Day akkori bőgőse, Chris Frey és a Primus alapító gitárosa, Todd Huth.

2017. április 28.
Stereochrist
pOrch (usa)
Grizzly
Warchief Band

2017. május 05.
Shapat Terror – 15 éves jubileumi koncert
The Mighty Manlifter
Torn From Earth
+ egy zenekar

Belépő: 1500 ft (napijegy) / 2000 ft (kombinált)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!