Garmarna – Dagen Flyr – új lemezelőzetes videó

Dagen Flyr címmel tette közzé hamarosan megjelenő albumának új lemezelőzetes videóját a több mint 25 éve működő, a svéd folk rock egyik úttörőjének is nevezett Garmarna zenekar. Lemezük november 6-án, a Season of Mist gondozásában fog megjelenni Förbundet címmel.

Ez egy nagyon régi daluk, körülbelül 20 éve játszottuk először. Azt is lehet mondani, hogy visszavisz a gyökereinkhez. Észt és svéd nyelvű szövege az élet búcsúztatásáról és az elkerülhetetlen halál eljöveteléről szólnak.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!