Itt a Jinjer új klipje: The Prophecy

2019. október 25-én került boltokba az ukrán Jinjer Macro címre keresztelt nagylemeze, amellyen sikeres turnét bonyolítottak le Tatiana Shmaylyukék, majd az év elején Dél-Amerika felé vették az irányt. Sajnos tavasszal a koronavírus-járvány kirobbanását követően a bandának is visszavonulót kellett fújnia, egyúttal ígéretük szerint decemberben -amennyiben a járványhelyzet megengedi- visszatérnek a latin fanokhoz.

A fent említett albumról láthattuk az On The Top, a Pit Of Consciousness, a Retrospection, a Judgement&Punishment és a Noah című szerzeményeket klipes formában is, nemrégiben pedig a zenekar bejelentette: koncertlemezzel kedveskednek egyre duzzadó rajongótáboruknak, amelyet még a karantén előtt, az ausztrál turnéjuk Melbourne-i állomásán rögzítettek. A kiadvány az Alive In Melbourne címet kapta, és november 20-án, a Napalm Records gondozásában jelenik meg - az újdonságról a Youtube-on látható a Teacher! Teacher! és a Sit Stay Roll Over élő verziója.

Amíg kiderül, visszatérhetnek-e Tatianáék a déli féltekére, itt egy új videoklip, amelyet a The Prophecy című dalukhoz készítettek. Magáról a szerzeményről Eugene Abdukhanov basszusgitáros így nyilatkozott:

"Amikor 2019-ben megírtuk a The Prophecy-t, még nem tudtuk, hogy ezzel megjósoljuk a jövőt. Az egész elbaszott, félelmetes és zavaros év mind belebújt az új kislemezünkbe. Ennek ellenére nagyon izgatottak vagyunk, de nemcsak az új klip miatt, hanem ezúton bejelentjük, hogy a Macro albumunk összes számához videót jelentetünk meg. Ez a legkevesebb, amit ebben a furcsa helyzetben megtehetünk!"

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!