Unto Others – Élet az Idle Hands után

Bár július 20-án még Idle Hands néven jött ki a klasszikus heavy metalt gótos, darkos témákkal kísérő portlandi formáció Don’t Waste Your Time II címre keresztelt két dalt tartalmazó EP-je, hamarosan az összes közösségi és streaming oldalon már az Unto Others névvel lesznek elérhetőek. Ennek oka pofon egyszerű, a korábbi nevüket már 2014-ben levédette egy dél-kaliforniai blues banda, így kénytelenek voltak nevet váltani.

Kár, hogy erről korábban nem szereztek tudomást, ugyanis a bandát csupán 2017 őszén verbuválta össze az épp feloszlott Spellcaster basszusgitárosa, Gabriel Franco. Voltaképpen az ő zenekara az Idle Hands (bocsánat, most már Unto Others), ő írja a zenét és a szövegeket is. Egy EP-t követően, 2019. május 10-én az Eisenwald kiadó gondozásában adták ki a remekül sikerült, Mana című debütáló albumot, amelynek turnéjával 2019. május 14-én Budapestre is eljutottak, az ingyenes (!!!) koncert a Robotban volt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!