Déluge – Hamarosan érkezik a második lemezük

Hamarosan érkezik a francia származású Déluge zenekar második nagylemeze. A zenéjében a modern black és  a post-hardcore metal vonalait keverő banda lemeze november 6-án, Ægo Templo címmel, a Metal Blade Records gondozásában fog megjelenni.

Az elmúlt három évben csendben voltunk, de biztosíthatunk róla titeket, hogy megérte ennyit várni! Második albumunk munkálatai meglehetősen nehéz és kimerítő folyamat volt, de most végre izgatottan jelenthetjük, hogy a Metal Blade személyében megtaláltuk a megfelelő partnert annak kiadására. Ezúton mondunk köszönetet a Les Acteurs de l’ombre kiadónak, amiért ilyen fantasztikus munkát végeztek az Æther album ügyében, és a legjobbakat kívánjuk nekik a jövőre nézve!

Lemezükről elsőként Opprobre dalukkal ismerkedhettek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!