MOBILMÁNIA – Dal- és klippremier: Holnap a roncsokból

A zenekartagok otthonaiban, találkozás nélkül készült el a Holnap a roncsokból című, legújabb Mobilmánia dal. A friss szerzeményhez drónos, otthoni és stúdiós felvételekből készült egy videoklip.

Zeffer András (billentyűs hangszerek, ének):

"2020 tavasza sokáig lesz emlékezetes. Soha ilyennel még nem találkoztunk, hiszen szinte az egész földi élet megállt. Az első óvintézkedés természetesen a rendezvények betiltása volt, így mi zenészek elsőként kerültünk 'karanténba', így az otthonunkban zenélgettünk, ki magányosan, mások kihasználva az internet adta lehetőségeket, online...


www.facebook.com/mobilmaniaofficial...Ebben az időszakban jött az ötlet, legyünk így, távol egymástól is együtt, majd egy dal-ötletemből Árpival összehoztunk egy általunk sokáig 'Covid-19' munkacímen emlegetett dalt. A többiek is beszálltak, alakítgattuk, szerkesztgettük, majd átadtuk Horváth Attila barátomnak, aki megírta a dal szövegét is, így lett a dal címe: Holnap a roncsokból.

Amint lehetett, egyenként lementünk a szolnoki Denevér Stúdióba, ahol feljátszottuk, majd Töfi barátunk gondos munkája után immár készen áll a karantén idején, találkozások nélkül íródott új Mobilmánia dal, amit reményeink szerint 'holnap a roncsokból' összeszedegetve magunkat újra koncerteken, közönségnek, színpadokon játszhatunk majd hamarosan!

Addig is hallgassátok szeretettel a karanténban lévő Mobilmánia zenekar közös csapat munkáját!"
MOBILMÁNIA - Holnap a roncsokból (2020)

Az új dal online streaming felületeken is hallgatható 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!