Ma kezdődött volna a Sziget Fesztivál – Így fest most a rendezvény helyszíne – Videó

A mai napon startolt volna a Sziget Fesztivál, ha a koronavírus-járvány nem szól közbe.

"Eljött a nagy nap, indul a Sziget Together Online hét!" - olvasható a Sziget Fesztivál Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. Ha nem kellett volna törölni a koronavírus-járvány miatt, a rendezvény ma nyitotta volna meg a kapuit a közönség előtt. A szervezők úgy döntöttek, ezen a héten a virtuális térben igyekeznek szórakoztatni picit azokat, akik szerettek volna idén is részt venni az eseményen."Az első nap körbenézünk a gyönyörű Szigeten ahogy most láthatjátok, megismerhetitek a Sziget első évtizedének fellépőit, bemutatjuk a kedvenc művészeti installációinkat este pedig visszanézhetitek velünk a The Kooks 2018-as Sziget koncertjét! Mi már nagyon várjuk ezt a hetet, tartsatok velünk ti is! Kövessetek minket a social felületeinken és indulhat a Sziget Together Online hét!" - írják a Facebookon.

Elsőként egy olyan videót osztottak meg a Facebook, illetve a YouTube felületükön, amely természetes szépségében, bulizók nélkül mutatja meg a rendezvény helyszínét.

"Ismerjétek meg a mi gyönyörű Szigetünket! Veletek is, de önmagában is varázslatos! Nagyon várjuk, hogy 2021-ben újra itt legyetek velünk!"

A fesztivál történetében először fordul elő, hogy elmarad a rendezvény. A nem csak hazánkban, hanem világszerte ismert és népszerű zenés eseményről, ahol az elmúlt 27 évben számtalan világsztár is megfordult, az Onstage.hu is minden évben tudósít. Tavaly Ed Sheeran koncertjével indult a Sziget, ami egyébként a magyar sztárok körében is igen népszerű, 2019-ben is nagyon sok hazai híresség szórakozott a fesztiválon.

A Ma kezdődött volna a Sziget Fesztivál - Így fest most a rendezvény helyszíne - Videó bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!