Crippled Black Phoenix – Cry Of Love – dal a macskákról

Október 9-én érkezik a borongós progresszív muzsikát játszó Crippled Black Phoenix új albuma, ami az Ellengæst címet viseli majd. A lemezen olyan vendégekszerepelnek, mint Vincent Cavanagh (Anathema), Gaahl (Gaahl’s Wyrd), Jonathan Hultén (Tribulation), Suzie Stapleton, valamint a csapatot korábban turné-basszusgitárosa Ryan Michael Patterson (Fotocrime, ex-Coliseum). Lemezükről elsőként Cry Of Love daluk videója nézhető meg, amiről Justin Greaves bandafőnők az alábbiakat mondta:

A dal egy szeretett családtag haláláról szól, de nem egy emberről van szó. Ryan ezt a dalt a macskájáról, Willie-ről írta a szöveget, miután meghalt. Nagyjából ezzel egyidőben Belinda (Belinda Kordic énekesnő/ütős) és én szintén elveszítettük a család két cicáját, Nellt és Tiggert. Az utóbbi volt az öreg, háromlábú srác, aki a Horrific Honorifics borítóján is szerepelt. Szóval a dal a macskák iránti szeretetünkről szól, meg arról, hogy hiányoznak, és hogy milyen hatással vannak az életünkre.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!