FROM ASHES TO NEW – Új klipes dal az In Flames énekesével: Scars That I’m Hiding

Panic címmel augusztus 28-án jelenik meg a pennsylviania modern rocker From Ashes To New harmadik albuma, a lemez legfrissebb előzetes dala pedig a klipes Scars That I'm Hiding, amelyben az In Flames énekese, Anders Fridén a vendégük.

A Panic lemezt ugyanaz a felállás rögzítette, mint elődjét, a 2018-as The Truth albumot, a Scars That I'm Hiding dal pedig szerepelni fog a 2020 őszén bemutatásra kerülő horror/thriller filmben is, a The Retaliators-ben. A filmhez egyébként Tommy Lee, a Five Finger Death Punch, a Papa Roach, a The Hu, az Ice Nine Kills és az Escape The Fate is adott dalokat, sőt, jó páran kameózni is fognak a moziban, akárcsak a From Ashes The New tagjai. A FATN zenéje egy másik idei filmben, a Sno Babies-ben is felbukkan majd.

 


www.facebook.com/FromAshesToNew

 

 FROM ASHES TO NEW feat. Anders Fridén - Scars That I'm Hiding

FROM ASHES TO NEW - Panic (a 2020-as Panic albumhoz)
FROM ASHES TO NEW - What I Get (a 2020-as Panic albumról)
FROM ASHES TO NEW - Panic
(08/28 - Better Noise)

01. Scars That I'm Hiding
02. Brick
03. What I Get
04. Blind
05. SideFX
06. Panic
07. Wait For Me
08. Bulletproof
09. Nothing
10. Death Of Me
11. Change My Past
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!