Onslaught – Van új énekes, folytatódnak az új album munkálatai

Április végén jelentette be, Sy Keeler énekes, hogy fájó szívvel, de dönteni kényszerült az Onslaught zenekar és rendes állása között, így végül kiszállt a csapatból. Sy Keeler az 1986-os második Onslaught album, a The Force előtt csatlakozott a bandához, 1988-ban azonban Steve Grimmett (Grim Reaper) vette át a helyét. Az 1991-ben feloszlott banda 2004-ben tért vissza, akkor már ismét Sy Keelerrel, akivel három új korszakos lemez született.

A banda sem teketóriázott sokat, gyorsan megtalálta új frontemberét az Onslaught. Az új énekes David Garnett (Bull-Riff Stampede) lett, aki februárban, a svédországi Umeå-beli House Of Metal fesztiválon már fellépett a zenekarral, igaz, akkor még hivatalosan szó sem volt róla, hogy ő lesz az új énekes.

Az Onslaught már másfél éve megkezdte a 2013-as VI album folytatásának munkálatait, amely valamikor idén jelenik meg az AFM gondozásában, és a Motörhead klasszikus triójának emléket állító A Perfect Day To Die dalt már tavaly bemutatták róla előzetesen. Innentől persze a legnagyobb kérdés, hogy újraénekeltetik-e David Garnett-tel az albumot.

Az Onslaught klasszikusnak számító 1989-es In Search Of Sanity lemezéről ITT olvashattok bővebben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!