Elmarad a Nova Rock, június végéig biztosan nem lesznek koncertek Ausztriában

Facebook-oldalukon közölték a szervezők, hogy a koronavírus-járvány miatt nem tartják meg idén a Nova Rock Fesztivált.

A népszerű osztrák fesztivál a végsőkig reménykedett, ám a szövetségi kancellár hétfői bejelentésével eldőlt a rendezvény sorsa. Sebastian Kurz ugyanis elrendelte, hogy június végéig semmilyen fesztivált, illetve koncertet nem lehet megtartani Ausztriában. A Nova Rock szervezői ezek után a Facebook-oldalukon jelentették be, hogy az idei rendezvény elmarad.

A 4 napos fesztiválon egyébként idén olyan zenekarok léptek volna fel többek közt, mint a Foo Fighters, a System of a Down, a Korn vagy épp a Social Distorsion.

A Elmarad a Nova Rock, június végéig biztosan nem lesznek koncertek Ausztriában bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!