DERANGED – Svéd death metal, albumpremier: Deeds Of Ruthless Violence

Deeds Of Ruthless Violence címmel jelenik meg holnap az 1991-es megalakulása óta Rikard Wermén dobos vezetésével működő svéd death metal alakulat, a Deranged tizedik albuma. A 2016-os Struck By A Murderous Siege lemez folytatását máris végighallgathatod.

Ez az első albumuk Johan Bergström énekessel (Visceral Bleeding, Pandemonium), aki 2017-ben vette át Anders Johansson helyét.


Az új lemezt is a malmöi Berno Studio-ban (Amon Amarth, The Crown stb.) rögzítette a banda, a borítót Mike Hrubovcak (Grave, Six Feet Under, Sinister) készítette.


www.facebook.com/derangedband

 DERANGED - Deeds Of Ruthless Violence (a 2020-as album)
DERANGED - Carnal Provision For The Rotten Masses
(a 2020-as Deeds Of Ruthless Violence albumhoz)

DERANGED - Deeds Of Ruthless Violence
(03/27 - Agonia Records)

01. Necro-bulimia Interfering Afterlife
02. Engulfed By Hate I Stab To Kill
03. Level Of Lividity
04. Carnal Provision For The Rotten Masses
05. Through Stages Of Putrefaction
06. Carried In Pain, Released By Torture
07. Quarantine Required For Living Entities
08. I Send You Half The Kidney I Took

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!