Így zenélt együtt a legendás Snapcase és Davey Havok az AFI-ból

A legendás amerikai Snapcase zenekarral igencsak ritkán lehet találkozni élőben, ám most pont volt néhány ilyen a kivételes alkalom Kaliforniában. A zenekar az 1996-ban kiadott California Takeover koncertlemezt idézte meg két másik kortárs bandával, az Earth Crisisszel és a Strife-fal közösen, akik szintén szerepeltek az említett albumon. A The Return of the California Takeover című hétvége Los Angeles-i buliján azonban egy másik vendég is feltűnt, méghozzá az AFI frontembere, Davey Havok, aki a Caboose című számra ment fel a színpadra a Snapcase-hez.

Nem mellesleg a zenekar már egy jó ideje arról beszél, hogy új anyagon dolgoznak, reméljük, hogy most már valamikor meg is hallgathatjuk.

//www.youtube.com/watch?v=OjKBrOsJHKc

//www.youtube.com/watch?v=UBOh3mf-oM0

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!