Me And That Man – By The River – új videó

Március 27-én, New Man, New Songs, Same Shit, Vol 1 címmel jelenik meg a Behemoth főnök, Nergal  szólóprojektjeként működő Me And That Man második albuma. Lemezének újabb előzeteseként, most a By The River dalának videója nézhető meg, melyben az Emperor főnöke, Ihsahn vendégeskedik.

Azt gyanítom, hogy egy Nergal és Ihsahn összefogás esetén valami szélsőségest várnak az emberek, de a végeredmény lecsupaszított blues bólogatás lett. És nem volt ez könnyű menet, mert elsőre Ihsahn úgy érezte, hogy nem sok mindent tudna hozzátenni a dalhoz. Szerencsére én más véleményen voltam és adtam is neki egy egyszerű útmutatót: Élvezd!

Egy héttel később visszakaptam a dalt és totál megpadlóztam tőle! Tekintetbe véve Ihsahn státuszát, ő végtelenül szerény és professzionális. Élmény volt számomra, hogy vele dolgozhattam és örömmel mutatom be most nektek a By The River dalt!

Me And That Man  – New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1
(Napalm Records)

01. Run With The Devil (feat. Jørgen Munkeby – Shining NO)
02. Coming Home (feat. Siver Høyem – Madrugada)
03. Burning Churches (feat. Mat McNerney – Grave Pleasures)
04. By The River (feat. Ihsahn – Emperor)
05. Męstwo
06. Surrender (feat. Anders Landelius – Dead Soul & Rob Caggiano – Volbeat)
07. Deep Down South (feat. Nicke Anderson – Entombed & Johanna Sadonis – Lucifer)
08. Man Of The Cross (feat. Jerome Reuter – Rome)
09. You Will Be Mine (feat. Matt Heafy – Trivium)
10. How Come? (feat. Corey Taylor – Slipknot / Stone Sour & Brent Hinds – Mastodon)
11. Confession (feat. Niklas Kvarforth – Shining SE)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!