The Bishop Of Hexen – tavassal jön a visszatérő albumuk

14 év után új lemezzel tér vissza az izraeli szimfonikus black metalos The Bishop Of Hexen. The Death Masquerade című lemezük a tavasz folyamán fog megjelenni, amiről elsőként Death Masks daluk szöveges videója nézhető meg.

Az ősi átkok és a démoni szellemek soha nem halnak meg, csak bolondoznak, alszanak. Most felébredtünk a unalomból és végül sikerült leküzdenünk az útunkban álló sok akadályt, hogy egy zeneileg rendben lévő opuszt előadjunk. Új alkotásunkon a vendégművészek sokasága és a színházi zenei hatások kerültek fel. Imádkozunk, hogy az elvégzett munka elegendő legyen a tömeg és Istenség kiengesztelésére.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!