HALL OF FAME 2020 – Elutasítva: Judas Priest, Motörhead, Soundgarden, Thin Lizzy…

A Rock And Roll Hall Of Fame 2020-as beiktatási ceremóniája 2020. május 2-án lesz Clevelandben, a jelöltek között azonban ezúttal is hiába szerepelt a Judas Priest, a júliusban Budapestre érkező 50 éves brit metal legenda nem lesz a beiktatottak között. Ahogy a Motörhead, a Soundgarden, a Thin Lizzy és az MC5 sem.

Bekerül viszont a Hall Of Fame-be a Nine Inch Nails, a Depeche Mode, a Doobie Brothers, Whitney Houston, The Notorious B.I.G. és a T. Rex. Az Ahmet Ertegun Díjat Jon Landau és Irving Azoff kapja, a ceremóniát május 2-án élőben közvetíti majd az HBO.

 Hiába volt ezúttal is közönségszavazás, az nem módosított az eredményen. A három legtöbb szavazatot kapó előadó (Dave Matthews Band, Pat Benatar. The Doobie Brothers) közül csupán az utóbbi lesz beiktatott. A Soundgarden a negyedik, a Judas Priest pedig az ötödik legtöbb szavazatot kapta a közönségtől.

A Judas Priestnek ez volt a második elutasítása, az MC5 viszont már öt alkalommal volt jelölt. A Soundgarden és a Motörhead most először került a jelöltek közé, a Nine Inch Nails-nek pedig a harmadik jelölés hozta most el a sikert.


  

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!