Ram – a metal lüktetése

The Trap címmel egy vadonatúj videóval jelentkezett a tradicionális heavy metalt játszó svéd Ram. A banda idén szeptemberben The Throne Within címmel jelentette meg hatodik nagylemezét, melyről a videó dala is való.

Egy igazi videót akartunk, amin betekintést nyerhettek a színfalak mögé, hogy milyen is egy valódi, keményen dolgozó Heavy Metal zenekar. Itt nincsenek dívák, csak sör, izzadság és a metal lüktetése.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!