52 éves korában elhunyt a hollywoodi Superman

Holtan találták Christopher Dennist, aki utcai előadóművészként több mint 25 éven keresztül formálta meg Superman karakterét Hollywoodban.

52 éves korában elhunyt Christopher Dennis. Az utcai előadóművész holttestét múlt hét szombaton, San Fernandóban találták meg - fejjel lefelé feküdt egy ruhák adományozására használt tárolóban. A nyomozók szerint, mivel hajlékalan volt, ruhákat próbálhatott gyűjteni magának, de a tragédia pontos oka egyelőre ismeretlen - adta hírül a TMZ.

Miután számtalanszor mondták neki, mennyire hasonlít Christopher Reeve-re, Dennis egyre inkább szeretett volna Hollywood Supermanjévé válni. A jelmezét maga készítette, és közel 30 évig járt-kelt szuperhősként a Hollywood Boulevardon, melynek köszönhetően később a The Daily Show és a Jimmy Kimmel Live! műsorokban is feltűnt. Chris szerepelt a 2007-es Confessions of a Superhero című dokumentumfilmben, mely a Walk of Fame-en dolgozó szuperhősök mindennapjait mutatta be, illetve a Thirty Seconds to Mars zenekar City of Angels című videoklipjében is. Az együttes egy videóbejegyzéssel emlékezett meg a hollywoodi Supermanről a közösségi oldalán.

"Mikor 2014-ben, életemben először jártam Los Angelesben, volt szerencsém személyesen is találkozni Christopherrel. Igazából a Thirty Seconds to Mars klipjének hatására tudatosan kerestem őt a Hollywood Boulevardon - mindenképp szerettem volna megismerni. Szinte azonnal megtaláltam - egy nagyon kedves, szerény emberként él az emlékezetemben. Köszönöm, az inspirációt, sok erőt adtak a szavaid. Nyugodj békében, Chris..." (Pogonyi Nóra - szerk.)

1596950_10202958931280348_846011120_o

 

A 52 éves korában elhunyt a hollywoodi Superman bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!